+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

EERO työhönvalmennus

Eero

Eero-työhönvalmennus on erityistä tukea tarvitseville työttömille suunnattu valmennus, jossa autetaan työnhakijaa löytämään oma polkunsa työelämään. Valmennus on henkilökohtaista ohjausta, joka rakennetaan aina asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Työhönvalmennuksen tavoitteena on löytää sinulle sopiva työpaikka avoimilta työmarkkinoilta, palkkatuettu työpaikka tai työkokeilupaikka, koulutuspaikka, tai muu sopiva työelämäratkaisu.

Valmennuksessa asiakkaalle luodaan suunnitelma sen pohjalta, millaista kokemusta ja osaamista hänellä on sekä millaisia toiveita hänellä on tulevan työpaikan suhteen.  Eero-työhönvalmennus voi auttaa sinua katsomaan asioita toisesta näkökulmasta ja samalla voit löytää uusia mahdollisuuksia työllistymiseen. Valmentaja tukee sinua työllistymisprosessissa ja pyrkii löytämään juuri sinun vahvuutesi työntekijänä.

Työhönvalmennus on asiakkaalle maksutonta ja valmentajamme toimivat koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Valmennus sisältää kahdenkeskisiä tapaamisia työvalmentajan ja asiakkaan välillä, sekä muuta yhteydenpitoa. Tapaamisilla asiakas saa valmentajalta ohjausta, neuvontaa, konkreettista tukea ja palautetta. Valmentaja auttaa sinua laatimaan työnhakuasiakirjoja, on tukena aktiivisessa työnhaussa ja auttaa vaikkapa valmistautumaan työhaastattelua varten.

Ohjautuminen palveluun tapahtuu Etelä-Pohjanmaan monialaisen yhteispalvelun, TYP:en tai TE-toimiston virkailijoiden tai kuntakokeilun työntekijöiden kautta. Voit myös kysellä lisää työhönvalmennuksesta suoraan työvalmentajiltamme, jotka ohjaavat tarvittaessa eteenpäin.

Ota yhteyttä:Valmentaja
Juulia Peltola
040-137 7672