+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

Aake Kurikka

AAKE KURIKKA

Kurikan AAKE on 8-paikkainen yksikkö, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla rauhallisessa maalaismaisemassa. AAKE toimii uusissa viihtyisissä tiloissa, jotka rakennettiin Kurikan Kampuksen asuntolaa ja AAKEn toimintaa varten vuonna 2019. AAKEssa jokaisella nuorella on oma huone, lisäksi heillä on käytössään yhteinen olohuone ja keittiö. Opintovalmennusyksikkö AAKEssa suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa viikko-ohjelma, järjestetään säännöllisesti yhteisöllistä toimintaa sekä annetaan nuorille mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää AAKEn toimintaa.

AAKEssa on ohjaaja paikalla kouluarkena ympäri vuorokauden ja jokaiselle nuorelle on nimetty omaohjaaja. Meillä ohjaajat tukevat nuoria arjen taidoissa, rahankäytöstä pyykinpesuun sekä unirytmin hallintaan. AAKEssa nuoret saavat kulkea aikataulun puitteissa vapaasti ja heillä on mahdollisuus kutsua myös vieraita vierailulle. Tervetuloa tutustumaan AAKEn toimintaan!

 

Pikku-AAKE, Kurikka

Pikku-AAKE on asuntolassa asuville nuorille tarkoitettu palvelu, jossa nuorta tuetaan yksilöllisesti suunnitelman mukaan siten, että opinnot etenisivät. Pikku-AAKEn ohjaaja on pääsääntöisesti paikalla arkipäivisin.

 

Oma-AAKE, Kurikka

Oma-Aake on kotona asuville nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu palvelu. Tavoitteena on tukea opiskeluissa tai opiskeluihin pyrkimisessä. Tukikäyntien sisältö suunnitellaan yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Oma-Aake painottuu nuoren opintojen ja elämähallinnan tukemiseen arkipäivisin.

 

 

AAKE Kurikka:

Ohjaajat (24/7)
050-472 8051

Tiina Haapaniemi
vastaava ohjaaja
050  571 5664

AAKEn toiminnot:

• Opinto- ja asumisvalmennusta
• Koulupäivinä ympärivuorokautinen tuki
• Asumispaikkoja 8 (kaikilla oma wc/suihku)
• Yhteistä toimintaa
• Itsenäisten elämäntaitojen harjoittelu
• Mukana henkilökohtaisten suunnitelmien laadinnassa

Linkit:

AAKE-esite
AAKE Kurikka omavalvontasuunnitelma
Hakulomake Kurikan Aakeen