+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

Avoimet työpaikat

Buusti ry. on kokenut työllistymis- ja kuntoutuspalveluiden tuottaja. Yhdistys on perustettu vuonna 1985. (entinen Etelä-Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys)
Nyt haussa on monta mielenkiintoista paikkaa sosiaali- ja terveysalan osaajille. Tulisiko sinusta meidän joukkoomme buustilainen?

VASTAAVA OHJAAJA PELTTARIN ASUMISYKSIKKÖ, BUUSTI ry

Haemme vastaavaa ohjaajaa 12 kk:n sijaisuuteen Pelttarin asumisyksikköön Seinäjoelle. Sinulla on sosiaali- tai terveysalan amk-tutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus alalta. Muita vaadittavia asioita on voimassa oleva lääkehoidon osaamisen pätevyys, EA1 ja hygieniapassi.

Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös viikonloppuja. Ajokortti B ja oma auto välttämätön.

Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan tes:n mukaan.
Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja sopivan henkilön löydyttyä täytämme paikan. Olehan siis nopea – äläkä vetkuttele 🙂

Lisätietoja antaa 12-29.1.2021 vastaava ohjaaja Paula Kultti paula.kultti@buustiaelamaan.fi.

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 31.1.2021 klo:16:00 mennessä osoitteeseen jaana.palmu@buustiaelamaan.fi

Avoin työpaikka löytyy TE-palveluiden sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10579018?lang=fi

PSYKIATRINEN SAIRAANHOITAJA, ASUMISYKSIKKÖ KELLOKORPI, BUUSTI ry

Haemme Kellokorpeen psykiatrista sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu mm. yksikön varavastaavan ohjaajan tehtävät. Sinulla on mahdollisuus kasvaa tässä tehtävässä yksikön vastaavaksi kevään 2021 aikana.

Sinulla on psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus alalta. Muita vaadittavia asioita on voimassa oleva lääkehoidon osaamisen pätevyys, EA1 ja hygieniapassi. Toivomme, että sinulla on hyviä esimiestaitoja ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta verkostoidut helposti. Olet innostunut, tavoitteellinen ja asiakasta lähellä oleva ammattilainen.

Työ varavastaavana on pääsääntöisesti kahta vuoroa, satunnaisesti myös öitä. Vastaavana ollessa työ on päivätyötä.
Ajokortti B ja oma auto välttämätön. Tarjoamme sinulle innostavan ja kiinnostavan työtehtävän sekä hyvän tiimin joitakin asioita mainitaksemme.

Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan tes:n mukaan. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja sopivan henkilön löydyttyä täytämme paikan. Olehan siis nopea – etkä vetkuttele 🙂

Lisätietoja antaa 12-29.1.2021 vastaava ohjaaja Sirpa Turigin, sirpa.turigin@buustiaelamaan.fi.

Avoin työpaikka löytyy TE-palveluiden sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10579030?lang=fi