+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

Avoimet työpaikat

Buusti ry, Kauhajoen Vanhaintuki ry ja Kivipuro ry ovat eteläpohjalaisia sote-palveluita tuottavia järjestöjä. Meille tärkeitä asioita ovat yhteiskunnallinen hyvän tekeminen ja vahva arvopohja. Tuotamme monipuolisia sote-palveluita asiakkaittemme hyvinvoinnin edistämiseksi. Palveluidemme piirissä on noin 1500 asiakasta, liikevaihtojemme yhteissumma on yli 16 miljoonaa euroa ja työllistämme 250 alan ammattilaista.

ETSIMME yhteistä TALOUSPÄÄLLIKÖÄ
Kyseessä on uusi tehtävä. Johdat ja kehität yhdistyksiemme taloushallintoa ja -raportointia. Toimit organisaatioiden johtoryhmien jäsenenä ja asiantuntijana kaikissa talouteen liittyvissä kysymyksissä. Tärkeä osa toimenkuvaasi on tuottaa laskelmia, analyysejä ja rullaavia ennusteita. Odotamme sinulta soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa ja työkokemusta. Olet kehittämis- ja yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, tavoitteellinen ja tartut rohkeasti haasteisiin.

Kehitämme toimintojamme voimakkaasti, mikä takaa mahdollisuuden uudistaa taloushallinnon työmenetelmiä, sekä luoda uusia toimintamalleja.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 8.9.2019 mennessä. Hakemus toimitetaan ja lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Hanna Lähelmä, hanna.lahelma@kivipuro.fi, p. 050 301 4540.

Talouspäällikön tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

www.buustielamaan.fi
www.kauhajoenvanhaintuki.fi