+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

Avoimet työpaikat

HAEMME KAHTA LÄHIHOITAJAA ALAVUDELLE KELLOKORVEN ASUMISYKSIKKÖÖN, vanhempainvapaan sijaisuuksiin ajalle heti-31.8.23 ja heti-31.10.23

Haemme asumisyksikkö Kellokorpeen kahta lähihoitajaa määräaikaisiin ohjaajan tehtäviin. Työ on kolmivuorotyötä.

Työtehtäviin kuuluu ohjaajan työt mielenterveyskuntoutujien asumisyksikössä. Toivomme työkokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä ja mielenterveystyöhön suuntaava koulutus katsotaan eduksi.

Työyhteisömme on pieni ja tiivis. Pidämme tärkeänä sitä, että uuden työntekijän on helppo tulla joukkoomme.  Asiakastyössämme näkyy asiakkaan arvostaminen ja lämmin kohtaaminen, mikä on asiakaslähtöiselle työskentelytavallemme tärkeä lähtökohta.

Asumisyksikön toiminta perustuu recovery-viitekehykseen tarkoittaen sitä, että asiakkaalla olisi mahdollisuus elää mahdollisimman hyvää elämää sairaudesta huolimatta. Ohjaajat ovat asiakkaan vierellä kulkijoita kuntoutumisen polulla ja kannustavat asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Asumisyksikkö on kodinomainen ja arki koostuu tavallisista arjen askareista. Ohjaajilla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa erilaisia ryhmätoimintoja. Myös erilaiset asukkaiden kanssa suunnitellut retket kuuluvat toimintaamme.

 

Lisää toiminnastamme voit lukea Buustin nettisivuilta:

https://buustiaelamaan.fi/

Katsomme eduksi voimassa olevan lääkehoidon osaamisen, Ea1-koulutuksen, tietosuojakoulutuksen sekä hygieniapassin.

Ajokortti B ja oma auto välttämätön. Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan tes:n mukaan.

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Annukka Mäkinen, puh. 0503527761 tai annukka.makinen@buustiaelamaan.fi Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan mahdollisimman pian.