+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

Avoimet työpaikat

Buusti ry on kokenut työllistymis- ja kuntoutuspalveluiden tuottaja. Yhdistys on perustettu vuonna 1985. (Ent. Etelä-Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry.) Tulisiko sinusta meidän joukkoomme buustilainen?

Meillä on jatkuva tarve lähihoitajista sijaistusten, ja keikkatöiden muodossa. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli olisit innokas!

*******

OHJAAJA, Opintovalmennusyksikkö AAKE, Seinäjoki

Opintovalmennusyksikkö AAKEssa tarjotaan sosiaalista kuntoutusta nuorille, joilla on erityisiä haasteita asumisessa, opinnoissa ja sosiaalisissa suhteissa. Haemme 3 hengen tiimiimme neljättä jäsentä; AMK-tasoista (sosiaali- tai terveysalan AMK) osaajaa.

Työ on 3-vuorotyötä arkisin, painottuen ilta- ja yövuoroihin. Työtehtäviisi kuuluu tukea nuorta opintojen etenemisessä, nuorten ohjaaminen arjessa sekä verkostotyö.

Sinulla tulee olla kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kannustavan ja joustavan työotteen. Eduksesi on, että pidät omaa persoonaasi tärkeänä työvälineenä ja olet muutenkin hyvä tyyppi.

Tarjoamme sinulle loistavan ja huumorintajuisen työyhteisön sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää työn sisältöä yhdessä muun tiimin kanssa.

Ajokortti B ja oma auto on välttämätön. Edellytämme ea1 sekä hygieniapassin. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain edellyttämä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan tes:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6kk:n koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja CV 20.5.2022 klo 16 mennessä mari.filander@buustiaelamaan.fi

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja antaa Mari Filander mari.filander@buustiaelamaan.fi.

Ilmoitus löytyy myös Te-palveluiden sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11381332?locations=Etel%C3%A4-Pohjanmaa&professions=3&professions=5&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1

 

VALMENTAJA, Nuorten palvelut, heti- 31.12.2022 (mahd.pidempäänkin)

Haemme valmentajaa Nuotti-palveluumme Etelä-Pohjanmaan alueelle.
Olet siis hakemamme henkilö, jos sinulla on sosiaali- tai terveysalan amk-tutkinto ja vähintään 2 vuoden työkokemus opetus-, ohjaus-, valmennus-, neuvonta-, hoito- tai kuntoutustehtävissä nuorten ja nuorten aikuisten parissa.
Ratkaisukeskeinen ajattelu/työote, neuropsykiatrinen valmentaja koulutus ovat ehdottomasti sulka hatussasi. Voimassaoleva EA olisi hyvä lisä. Ja tietenkin buustilainen on myös hyvä tyyppi, joka osaa yhteistyön ja vuorovaikutustilanteet.
Ajokortti B ja oma auto välttämätön. (talon autoja käytettävissä)

Palkkaus Yksityisen Terveyspalvelualan tes:n mukaan ja työn aloittaminen mahdollisimman nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan valmentajan löytyessä. Tehtävä sisältää koeajan. Työaika on neuvoteltavissa.

lisätietoja tehtävästä antaa Toni Karilainen, toni.karilainen@buustiaelamaan.fi
Hakemus + Cv pyydetään toimittamaan 24.4.2022 mennessä: toni.karilainen@buustiaelamaan.fi

 

Ilmoitus löytyy myös Te-palveluiden sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11318812?lang=fi

 

VALMENTAJA, EERO-PALVELU heti – 31-12.2022 (mahd.pidempäänkin)

Haemme valmentajaa EERO-palveluun, joka on suunnattu Etelä-Pohjanmaan alueen erityistä tukea tarvitseville työttömille työnhakijoille. Edellytämme sosiaali/terveysalan amk-koulutusta.
Toivomme sinulta neuropsykiatrista osaamista, työhönvalmennusosaamista ja tavoitteellisuutta. Olet asiakaslähtöinen ja vuorovaikutustaidoiltasi taitava ja luonteva. Omaat myös paineensietokykyä ja yrittäjämäistä asennetta. Ja tietysti olet vaan niin tosi mahtava tyyppi. Hakemamme valmentaja kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja ymmärtää henkilöasiakkaiden erilaiset ja yksilölliset palvelutarpeet.

Palkkaus Yksityisen Terveyspalvelualan tes:n mukaan ja työn aloittaminen mahdollisimman nopeasti. Ajokortti B ja oma auto välttämätön. Tehtävä sisältää koeajan.

Lisätietoja antaa 22.4.2022 mennessä sähköpostitse Mari Heroja-Anttila, mari.heroja-anttila@buustiaelamaan.fi . Hakemus + Cv pyydetään toimittamaan 30.4.2022 mennessä mari.heroja-anttila@buustiaelamaan.fi

Ilmoitus löytyy myös Te-palveluiden sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11318804?lang=fi

 

Vastaava ohjaaja, Työhönvalmennusyksikkö Tähtiportti & Villen tupa, Seinäjoki. heti – toistaiseksi

Hakusessa olisi buustilaiseksi henkilö, jolla on halua omalta osaltaan luoda asiakkaille mahdollisuuksia onnelliseen elämään.

Olet siis hakemamme henkilö, jos sinulla on sosiaali- tai terveysalan amk-tutkinto ja työkokemusta työllistymisen parissa. Sinulla on hyvät verkostot erityisesti työllisyyden kentällä ja hyvät verkostoitumistaidot sekä olet kehitysmyönteinen kehittäjä, jolta ideat eivät lopu. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet helposti lähestyttävä. Kirjalliset työt ovat osa työtäsi. Toivomme myös sinun omaavan kokemusta esimiehenä toimimisesta tai sinulla on jyet-koulutus suoritettuna.

Pitkä oli vaatimuslista, mutta toki meillä on sulle myös paljon annettavaa – ole rohkeasti yhteydessä, ja kysy lisää – kts.alla.

Palkkaus Yksityisen Terveyspalvelualan tes:n mukaan ja työn aloittaminen mahdollisimman nopeasti. Ajokortti B ja oma auto välttämätön. Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ja tehtävässä noudatetaan 6kk:n koeaikaa.

lisätietoja antaa sähköpostitse 22.4.2022 asti Mari Heroja-Anttila, mari.heroja-anttila@buustiaelamaan.fi
Hakemus + Cv pyydetään toimittamaan 30.4.2022 mennessä: mari.heroja-anttila@buustiaelamaan.fi

Ilmoitus löytyy myös Te-palveluiden sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11318829?lang=fi

 

 

LÄHIHOITAJA/SAIRAANHOITAJA ALAVUS, eri pituisiin sijaisuuksiin

Haemme joukkoomme lähihoitajaa/sairaanhoitajaa. Työ on kolmivuorotyötä asumisyksikkö Kellokorvessa. Kellokorpi tarjoaa asumismahdollisuuden mielenterveyskuntoutujille. Laadukas asumispalvelu pohjautuu recovery-viitekehykseen ja yhteisöhoidon periaatteisiin, jossa asiakas on keskiössä. Toimimme aktiivisesti asumisyksikössä ja sen ulkopuolella mm. retkeillen.

Sinä olet helposti lähestyttävä sekä vuorovaikutustaitoinen. Koet asiakaslähtöisyyden omaksi jutuksesi etkä vain muotisanaksi. Olet tärkeä osa tiimiä, johon toisit omaa osaamistasi.

Ajokortti B ja oma auto plussaa. Ea1, hygieniapassi ja suoritettu/voimassaoleva lääkehoidon osaaminen on välttämättömiä taitoja. Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan tes:n mukaan.

Lisätietoja antaa Sirpa Turigin, puh. 0503527761 tai sirpa.turigin@buustiaelamaan.fi.