+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

Avoimet työpaikat

Buusti ry on kokenut työllistymis- ja kuntoutuspalveluiden tuottaja. Yhdistys on perustettu vuonna 1985. (Ent. Etelä-Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry.) Tulisiko sinusta meidän joukkoomme buustilainen?

• VALMENTAJA, EERO-PALVELU  heti –  31.12.2021 (mahd.pidempäänkin).

Haemme valmentajaa EERO-palveluun, joka on suunnattu Etelä-Pohjanmaan alueen erityistä tukea tarvitseville työttömille työnhakijoille. Edellytämme sosiaali/terveysalan amk-koulutusta.

Odotamme sinulta neuropsykiatrista osaamista, työhönvalmennusosaamista ja tavoitteellisuutta. Olet asiakaslähtöinen ja vuorovaikutustaidoiltasi taitava ja luonteva. Omaat myös paineensietokykyä ja yrittäjämäistä asennetta. Ja tietysti olet vaan niin tosi mahtava tyyppi 😊

Hakemamme valmentaja kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja ymmärtää henkilöasiakkaiden erilaiset ja yksilölliset palvelutarpeet. Tuntee alueen työmarkkinoita ja oppilaitoksia.

Palkkaus Yksityisen Terveyspalvelualan tes:n mukaan ja työn aloittaminen mahdollisimman nopeasti. Ajokortti B ja oma auto välttämätön. Tehtävä sisältää koeajan.

Lisätietoja antaa 18.08.2021 saakka Sari Kujala / sari.kujala@buustiaelamaan.fi

Hakemus + Cv  pyydetään toimittamaan 18.08.2021 klo 16:00 mennessä: pauliina.sillanpaa@buustiaelamaan.fi

• VALMENTAJA, Nuorten palvelut, määräaikainen 31.12.2021 saakka

Palvelumme kasvavat – ja erityisesti nuorille suunnatut palvelut koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Nyt hakisimme buustilaiseksi henkilöä, jolla on halua omalta osaltaan luoda asiakkaille mahdollisuuksia onnelliseen elämään koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Olet siis hakemamme henkilö, jos sinulla on sosiaali- tai terveysalan amk-tutkinto ja vähintään 2 vuoden työkokemus opetus-, ohjaus-, valmennus-, neuvonta-, hoito- tai kuntoutustehtävissä nuorten ja nuorten aikuisten parissa.

Ratkaisukeskeinen ajattelu/työote, neuropsykiatrinen valmentaja koulutus ovat ehdottomasti sulka hatussasi. Voimassaoleva EA olisi hyvä lisä. Ja tietenkin buustilainen on myös hyvä tyyppi, joka osaa yhteistyön ja vuorovaikutustilanteet.

Ajokortti B ja oma auto välttämätön.

lisätietoja antaa toni.karilainen@buustiaelamaan.fi

Hakemus + Cv  pyydetään toimittamaan 30.7.2021 mennessä: jaana.palmu@buustiaelamaan.fi