+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

Avoimet työpaikat

Buusti ry on kokenut työllistymis- ja kuntoutuspalveluiden tuottaja. Yhdistys on perustettu vuonna 1985. (Ent. Etelä-Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry.) Tulisiko sinusta meidän joukkoomme buustilainen?

• 2 työvalmentajaa, Fokustuu-hanke

Haemme kahta työvalmentajaa Fokustuu-hankkeeseen. Hanke on suunnattu Isokyrön, Kauhavan, Lapuan, Seinäjoen, Ilmajoen, Kurikan ja Suupohjan työttömille, kohdentuen erityisesti nuoriin, osatyökykyisiin ja ikääntyneisiin. Näiden lisäksi hankkeessa on myös muita alueellisia painotuksia: romanit (Kurikka) ja maahanmuuttajat (Kauhava). Nyt haettavan työvalmentajan alueina ovat Lapua ja Isokyrö sekä Kurikka. Hankkeen rahoitus on työllisyyspoliittinen avustus (vuodeksi kerrallaan), ja tästä syystä työsopimus tehdään kalenterivuosittain, kuitenkin päättyen viimeistään 28.2.2023.

Hankkeessa koordinoidaan asiakkaan tarvitsemat palvelut, luodaan niistä aukoton ja tavoitteellinen työllistymisen palveluprosessi.
Hakemamme työvalmentaja kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja omaa erittäin hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työvalmentajalla tulee olla tuntemusta alueen työmarkkinatilanteesta, avoimista työmarkkinoista ja koulutusjärjestelmien sekä alueen oppilaitosten tuntemusta. Työvalmentaja ymmärtävää henkilöasiakkaiden erilaiset ja yksilölliset palvelutarpeet sekä tekee työtään asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti.

Työvalmentajilta toivotaan kokemusta työvalmennuksesta sekä työvalmennukseen sopivaa koulutusta esim. työvalmennuksen erikoisammattitutkintoa.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Tuula Mäki-Fränti, puh. 050 5755 656.

Hakemus + Cv pyydetään toimittamaan 7.3.2021 mennessä: tuula.maki-franti@buustiaelamaan.fi

Avoin paikka löytyy TE-palveluiden sivulta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10617807?lang=fi