+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

Avoimet työpaikat

VALMENTAJA, Nuorten palvelut, (yli 12kk)

Palvelumme kasvavat – ja erityisesti nuorille suunnatut palvelut koko Pirkanmaan alueella. Nyt hakisimme buustilaiseksi henkilöä, jolla on halua omalta osaltaan luoda asiakkaille mahdollisuuksia onnelliseen elämään koko Pirkanmaan alueella.

Olet siis hakemamme henkilö, jos sinulla on sosiaali- tai terveysalan amk-tutkinto ja työkokemusta vähintään 2 vuoden ajalta nuorten kanssa toimimisesta. Olet itseohjautuva ja pidät itsenäisestä työstä. Ratkaisukeskeinen ajattelu/työote sekä kokemus verkostotyöstä nuorten parissa toimivien kanssa ovat ehdottomasti sulka hatussasi. Ja tietenkin buustilainen on myös hyvä tyyppi, joka osaa yhteistyö- ja vuorovaikutustilanteet. Plussaa ovat eri koulutukset kuten neuropsykiatrisesta valmennuksesta, motivoivasta haastattelusta sekä ICF-luokituksesta. Voimassa oleva EA-koulutus tulisi myös olla. Ajokortti B ja oma auto välttämätön.

Pitkä oli vaatimuslista, mutta toki meillä on sulle myös paljon annettavaa kuten koulutusmyönteisyyttä sekä hyvä ja kannustava työtiimi. Ole rohkeasti yhteydessä, ja kysy lisää!

Palkkaus Yksityisen Terveyspalvelualan TES:n mukaan ja työn aloittaminen mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja antaa 3.4.2020 asti Mari Aittoniemi,  mari.aittoniemi@buustiaelamaan.fi

Hakemus + Cv  pyydetään toimittamaan 8.4.2020 mennessä: mari.heroja-anttila@buustiaelamaan.fi

Linkki:
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10307226?lang=fi