+358 40 137 7495 info@buustiaelamaan.fi

Työhönvalmennus erityistä tukea tarvitseville – EERO -Työhönvalmennus

Työhönvalmennus on polku työelämään

Työhönvalmennuksen tehtävä on auttaa työnhakijaa löytämään oma polkunsa työelämään. Valmennus sopii ihan jokaiselle työttömälle ja se rakennetaan jokaisen henkilökohtaiseen tarpeeseen sopivaksi.
Liikkeelle voidaan lähteä aluksi pienistä asioista, esimerkiksi siitä, että CV on kunnossa. Pienistä asioista on helppo ponnistaa kohti suurempia tavoitteita, kuten esimerkiksi työllistymistä tai opiskelupaikan löytämistä.

Kysy lisää työhönvalmennuksesta

Työhönvalmennus auttaa hakijaa tunnistamaan vahvuutensa

Työhönvalmennuksessa tunnistetaan työnhakijan omia vahvuuksia ja autetaan hakijaa alkuun työelämään pääsemisessä. Polku työelämään saattaa vaihdella, sillä joku saattaa työllistyä suoraan valmennuksesta kun taas joku toinen saattaa lähteä opiskelemaan uutta ammattia.
Valmennuksessa hakijalle luodaan oma suunnitelma sen pohjalta, millaista osaamista ja kokemusta hänellä on sekä millaisia toiveita häneltä löytyy tulevan työpaikan suhteen.
Työhönvalmennus tarjoaa työnhakijalle kannustavan ilmapiirin, jossa voi rauhassa miettiä omaa osaamistaan ja toiveitaan työelämän suhteen.

Lisäksi Sinun on mahdollista saada työhönvalmennuksen aikana Imba/Melba-työkyvyn arviointi, jonka avulla saadaan täsmällistä tietoa työkyvystäsi. Tästä saat halutessasi lisää tietoja työhönvalmentajaltasi.

 

Ota yhteyttä

Kuka voi hakea työhönvalmennukseen?

Työhönvalmennukseen voi hakea kuka tahansa työtön. Hakeminen tapahtuu esimerkiksi TE-toimiston tai kuntakokeilun kautta. Työnhakija sopii työvalmennuksesta yhdessä kunnan tai TE-toimiston kanssa, jonka jälkeen työnhakija aloittaa valmennuksen sovittuna ajankohtana.
Työttömien joukko on todella laaja erilaisine taustoineen ja tarpeineen. Työhönvalmennus auttaa löytämään polun kohti työelämää.
Ota asia siis puheeksi TE-toimiston tai kuntasi kanssa, jos työhönvalmennus kuulostaa sinulle sopivalta reitiltä työelämään. Valmennus voi auttaa sinua katsomaan asioita toisesta näkökulmasta ja samalla voit löytää uusia vaihtoehtoja työllistymiseen.

Miten Buustin työhönvalmennus auttaa työnhakijaa?

Buustilla on pitkä kokemus työhönvalmennuksesta, sillä olemme toimineet alalla jo vuoden 2000 alusta lähtien. Matkan varrella olemme kartuttaneet roppakaupalla kokemusta, ja ammattitaidon lisäksi meille on kertynyt myös laaja lista kontakteja.
Jos kiinnostuit työhönvalmennuksesta, voit olla yhteydessä meihin tai TE-toimistoon. Neuvomme ja annamme mielellämme lisätietoa työhönvalmennuksesta ja siitä, miten valmennukseen voi päästä.

Yhteystiedot:

Vastaava työvalmentaja
Essi Ilola
0400 267 515

 

 

 

 


Työvalmentaja

Pauliina Ylimäki
050 305 5840

Työvalmentaja
Sari Suhonen
050 576 3589

Työvalmentaja
Juulia Peltola
040 137 7672